Bucharest City Marathon 2009

Pe 18 octombrie, sportivi cat si adepti sau nu ai unui stil de viata sanatos sunt asteptati in Piata Constitutiei unde se va da startul celei de-a doua competitii Bucharest City Marathon. Sub deviza "Run for Yourself", editia de anul acesta propune 6 curse, adaptate in functie de varsta sau conditia fizica a participantului.  

Proba maraton se va desfasura pe o distanta de 42,195 km, va lua startul la ora 9:30 si va avea ca timp limita 6 ore. 

Proba maraton-stafeta este destinata corporatiilor, agentiilor guvernamentale si neguvernamentale, ambasadelor, institutiilor si companiilor atat din Romania cat si din alte tari, dar se pot participa si echipe care nu fac neaparat parte dintr-o organizatie. 

Proba semi-maraton se va desfasura pe o distanta de 21, 095 km. 

Cursele de maraton, semimaraton, maraton stafeta sunt deschise tuturor persoanelor cu varsta de cel putin 18 ani. 

Cursa populara va aduna toti doritorii, indiferent de varsta sau sex. Se va alerga pe o distanta de 4 km iar toti cei care vor participa vor primi cate un tricou de concurs inainte de start si cate o medalie comemorativa la sfarsitul cursei. 

La cursa pentru copii pot participa cei cu varsta cuprinsa intre 6 si 13 ani. Copiii cu varsta sub 9 ani vor fi insotiti de un parinte sau de un adult.

Cursa scaunelor cu rotile va avea loc pe o distanta de 4 km si va lua startul la 9:25. 
Orice persoana care doreste sa participe la oricare dintre cursele organizate in cadrul acestui eveniment trebuie sa se înscrie în prealabil si sa plateasca taxa aferenta fiecarei curse. Cei care doresc sa se inscrie la competitie sunt asteptati sa o faca pana pe 17 octombrie pe www.bucuresti-marathon.ro 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Bucharest City Marathon 2009"

Trimiteți un comentariu