Crin Antonescu. O alta imagine a PNL


Pe site-ul de campanie al lui Crin Antonescu sunt trasate 10 solutii. Un fel de decalog. Prin acestea el vrea sa construiasca Romania bunului simt. Domnule Antonescu...Romania a fost o tara de nesimtiti de pe vremea dacilor, este si va ramane la fel asa ca incercati degeaba. Sa incepem cu prima porunca:
1.BUN-SIMT INSEAMNA SA NU ITI UITI PARINTII
2.SPUNETI NU VIOLENTEI
3.NU INCHIDETI OCHII LA FURTURI
4.REFUZATI MINCIUNA
5.NU INSTIGATI LA URA SI LA INTOLERANTA
6.NU VA MAI GRABITI SA VA IMBOGATITI PESTE NOAPTE
7.HAIDETI SA NE REZOLVAM PROBLEMELE CU TRECUTUL
8.MODELUL CORECT(adica tot ceva de genul NU FURATI)
9.VORBITI UNII CU CEILALTI
10.AJUTATI-I PE CEI DIN JURUL VOSTRU
Mie personal mi se pare ca seamana extraordinar de mult cu ceea ce i-a transmis Dumnezeu lui Moise doar ca acum nu stiu cine i-a transmis domnului Antonescu aceste porunci. Poate zeul Patriciu. Toate sun ok. Dar parca lipseste ceva. Cum adica "nu va mai grabiti sa va imbogatiti peste noapte"? Pai asta nu prea suna a conceptie liberala din ceea ce stiu eu. Daca si domnul Antonescu ar repsecta porunca 3 inseamna ca ar trebui sa ne cam lase. Adica dupa ce colegii dumnealui de partid au furat sa vii si sa spui "nu inchideti ochii la furturi" mi se pare o ipocrizie destul de crasa. Mie sincer imi place de Crin Antonescu dar nu prea il vad in rolul de presedinte. Parca e un baiat prea bun pentru asa ceva. Si chiar daca ar ajunge presedinte, campania asta electorala are un pret. Iar in contul acelui pret vor veni la el diversi oameni dupa: "bai Crin...mai stii ca am bagat 1 milion de euro in campanie la Suceava? Ce zici...imi rezolvi si mie un contract?". Cu totii stim ca asa se face treaba. Asa a patit si Obama. Dar ce sa mai vorbim de domnul Antonescu daca ar castiga alegerile...

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

1 Response to "Crin Antonescu. O alta imagine a PNL"

 1. nideleacristian says:
  30 octombrie 2009, 06:47

  Buna ziua.
  Ma numesc Nidelea Cristian, administratorul directorului web www.edelbeta.ro.

  Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

  In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

  Titlu - Web design
  url - http://www.nidweb.ro

  Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

Trimiteți un comentariu