BMW va avea un stand special la Frankfurt

Constructorul bavarez va avea un stand inovativ la Salonul Auto de la Frankfurt. O pista va inconjura intregul stand pe aceasta ruland toate modelele noi. 

Astfel pista ce masoara cateva sute de metri va oferi vizitatorilor posibilitatea de a urmari toate modelele noi in actiune, din orice parte a standului. Vedetele vor fi conceptul Vision EfficientDynamics, SAV-ul (Sport Activity Vehicle) X1, 320d EfficientDynamics Edition, Seria 7 ActiveHybrid, X6 ActiveHybrid si Seria 5 Gran Turismo.

Pe langa acestea, pe pista vor fi prezente si celelalte modele EfficientDynamics precum si noul Z4. Totodata BMW va expune toate marcile in acelasi stand pentru prima data, “standurile” BMW, Mini si Rolls-Royce facand corp comun. Thomas Muderlak, responsabil cu realizarea standului pentru Grupul BMW la Frankfurt, a declarat: “Saloanele auto sunt un aspect important al comunicarii noastre cu clientii, presa si vizitatorii. Suntem incantati sa putem pastra traditia realizarii de standuri inovative aici la Salonul Auto de la Frankfurt si sa prezentam toate trei marcile impreuna pentru prima data. Atractia centrala pentru vizitatorii nostril va fi sansa de a vedea vehiculele noastre in mers, in jurul standului BMW: vom implementa literalmente motto-ul marcii BMW, “Placerea de a conduce”.

Asadar fanii BMW, si nu numai, vor avea parte de un adevarat spectacol la Salonul Auto de la Frankfurt.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "BMW va avea un stand special la Frankfurt"

Trimiteți un comentariu