Sandra la Bucuresti

Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80, va concerta la Sala Palatului in data de 6 noiembrie. Artista a decis sa includa si tara noastra in turneul ei de promovare din aceasta toamna. 

Pe numele sau adevarat, Sandra Ann Lauer s-a nascut in Germania la Saarbrucken pe 18 mai 1962. Prima sa melodie care a cunoscut succesul a fost “Maria Magdalena”, in anul 1985. De asemenea, vocea ei a mai fost folosita si pentru proiectul Enigma, al fostului sau sot, Michael Cretu. Aceasta a declarat ca scena este teritoriul ei si ca adora sa cante live, acesta fiind cel mai mare vis al ei.

Nu este prima data cand Sandra vine in Romania, insa cu siguranta se va bucura sa revada meleagurile pe care sosea cu drag, atunci cand era casatorita cu Michael Cretu, cel care a fost mai mult decat un sot pentru ea, fiind in acelasi timp compozitorul si producatorul ei.

In noile concerte ale divei vor fi incluse atat piesele care au facut-o celebra in anii ’80: “Maria Magdalena”, “In the heat of the night”, “Everlasting Love”, “Hi Hi Hi” dar si piesele de pe cel mai recent album al sau, numit: “Back to life”. Acesta a fost lansat pe 27 martie 2009 si include 15 piese. Cel mai nou single se numeste “The night is still young” si este un featuring cu Thomas Anders (Modern Talking). Albumul a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor Beyonce – “If I were a boy” si Fergie – “Big girls don’t cry”.

Concertul va avea loc la Sala Palatului iar preturile biletelor sunt cuprinse intre 80 si 250 RON. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Sandra la Bucuresti"

Trimiteți un comentariu