Yacht de 500 de milioane de dolari

Momentan, cel mai mare yacht de pe glob este detinut de rusul Roman Abramovici, o ambarcatiune de 170 de metri lungime si 450 de milioane de dolari. In curand, acesta nu va mai fi yachtul suprem. Locul sau va fi luat de o alta ambarcatiune, denumita Everest.

Yachtul masoara 200 de metri lungime si va fi finalizat anul viitor. Acesta se afla in constructie in Statele Unite la Ford Lauderdale. Megayachtul va avea 5 punti, care vor fi usor accesibile prin intermediul a doua lifturi. Va exista si o pista de aterizare pentru elicoptere. Clientii vor beneficia de 36 de locuri de cazare in 17 apartamente iar ultima punte va avea un penthouse in care va sta proprietarul. 
Fiecare apartament este dotat cu terase private. Mai mult, exista 80 de locuri de cazare pentru echipaj si staff-ul operational. De asemenea cei ce se afla pe yacht pot accesa nenumarate facilitati de lux. Vor exista camere de recreatie, o sala de mese, o piscina exterioara dar si un cinematograf. Nu va lipsi sala de sport, un centru spa si sauna. Cei care doresc sa exploreze adancurile oceanului pot urca la bordul submarinului prezent pe ambarcatiune.

Intr-adevar o asemenea constructie poate fi achizitionata pentru jumatate de miliard de dolari, dar nici un pret nu este prea mare pentru a avea in posesie yacht-ul suprem. La cat e de mare poate sa fie usor numit vapor de croaziera. Ma intreb cine o sa mai aiba atatia bani acum cu criza asta sa il achizitioneze? 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Yacht de 500 de milioane de dolari"

Trimiteți un comentariu