Obiectiv - Cartea Recordurilor Reloaded

Clubkia.ro nu se multumeste cu infiintarea unei noi categorii in Cartea Recordurilor si va realiza sambata, 10 octombrie 2009, "Cea mai lunga coloana de masini Kia". 

Pe 21 februarie clubkia.ro a reusit sa realizeze cea mai lunga coloana de masini Kia din lume, 124 de membri incolonandu-se in spatele antemergatorului furnizat de politie. Din pacate, recordul nu a fost omologat deoarece organizatorii au primit conditiile de omologare abia dupa terminarea evenimentului, dar clubkia.ro a reusit totusi sa infiinteze o noua categorie in Guinness World Book of Records, “Largest Parade of KIA Cars”. 
 
De atunci, doar un forum rusesc a reusit sa stranga mai multe masini, dar nici acest record nu a fost omologat. Mai mult, coloana a fost realizata de un club dedicat exclusiv compactei cee’d pe un aerodrom inchis. Astfel entuziastii rusi nu s-ar fi incadrat la aceeasi categorie.
De aceasta data totul este pregatit pentru omologarea recordului, fiind cunoscute toate conditiile pentru validare. Coloana va porni din Brasov la ora 14:00 si se va indrepta spre Bran. Acolo va fi “cartierul general”, exact ca la precedenta intalnire. Nu vor lipsi intalnirea cu dealerii locali si cina festiva. Clubkia.ro a primit ajutor din partea importatorului si a multor dealeri din tara, care s-au arata interesati sa sprijine eforturile entuziastilor.
Noi le uram mult succes si vom fi prezenti la eveniment pentru a va oferi toate amanuntele. Totodata invitam toti posesorii de autoturisme Kia sa se alature eforturilor clubkia.ro pentru a realiza o coloana cat mai lunga si a intra in Cartea Recordurilor.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "Obiectiv - Cartea Recordurilor Reloaded"

  1. Unknown says:
    15 septembrie 2009 la 17:39

    De ce nu precizati sursa?
    Sunt foarte multe articole copiate pur si simplu de pe www.voom.ro. Asta se numeste furt. Daca tot copiati articole cuvant cu cuvant ar trebui sa precizati sursa. Altfel vom fi nevoiti sa luam masuri.

    Echipa Voom.ro

  2. Unknown says:
    15 septembrie 2009 la 17:40

    Apreciem totusi promovarea evenimentului clubkia, dar nu in felul acesta. In cazul celorlalte articole chiar nu exista nici o scuza.

Trimiteți un comentariu