Dantela

Dantela reprezinta unul din cele mai importante trenduri ale sezonului. Eleganta si feminina, dantela poate aduce o nota de stil garderobei tale. Colectiile de toamna-iarna ale marilor designeri includ piese din dantela atat neagra cat si in nuante pastel, extrem de versatile si in interpretari dintre cele mai variate: accente rock, glamour, ‘60s. Atentie insa! Dantela nu este nici pe departe un material usor de purtat si asortat. Nu pune pe tine niciodata mai mult de o piesa din dantela. Nu asorta o rochie sau un top din dantela cu pantofi sau poseta din acelasi material. Atentie si la accesorii! Cand porti dantela, accesoriile trebuie sa fie cat mai discrete.

Cu ce purtam piesele din dantela?

Rochia din dantela se poarta intotdeauna la ocazii speciale. Cu ciorapi mati si pantofi stiletto, niciodata cu pantofi din acelasi material sau fara ciorapi si cu niste sandale sexy. 

Bluzele din dantela sunt mai putin pretentioase ca si rochiile. Asta nu inseamna ca pot fi purtate oricand. Poarta o bluza din dantela la un eveniment special sau la o iesire in oras. Le poti purta cu jeansi skinny, cat mai inchisi la culoare si fara alte aplicatii, cu colanti de piele (arata foarte stylish), orice pantalon elegant din materiale pretioase (matase, lana, saten), cu fuste conice. Foarte versatila este si combinatia dantela - lana. Astfel poti asorta un top din dantela cu o piesa din lana sau casmir. Pe deasupra poti purta o geaca scurta de piele. Combinatia piele - dantela este extrem de hot. 

Pantofii din dantela sunt noua tendinta a sezonului. Sunt extrem de eleganti si recomandati a fi purtati de asemenea la ocazii speciale. Poarta-i cu o little black dress, din orice material fin, mai putin din dantela. Vei fi aparitia serii. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Dantela"

Trimiteți un comentariu