Impresii despre confruntarea de aseara

Pot numai sa spun ca m-a convins domnul Antonescu desi stiu ca e doar gura de el. Oricat de bine intentionat ar fi dansul nu cred ca daca ar iesi presedinte s-ar putea impotrivi vointei partidului. Asa a fost si cu Emil Constantinescu. Pana la urma l-au executat din interior in conlucrare cu nea Nelu. 

Totusi nu pot sa inteleg ce a fost aseara cu domnul Basescu. A fost obosit, s-a balbait de cateva ori, si o tinea tot pe a lui cu mogulii si cu partidul cu cele mai multe locuri in Parlament. Asta mi se pare o prostie. Daca ar avea peste 50% reprezentare in Parlament ar fi altceva. Dar ei nu au dacat cu 2 deputati mai mult decat cei de la PSD. Fraza electorala.

Despre domnul Geoana nu prea e nimic de zis. Mi se pare un mare demagog. Ba chiar a avut si tupeul sa spuna ca el ii respecta pe ceilalti contracandidati ai lui...pai atunci poate ca dansul ii respecta dar cand apar pe la stiri diverse carti scrise de procurori si acuzatii la familiile celorlalti nu prea mi se pare mare respect. Si desigur nu mi se pare foarte diplomatic sa te vezi deja presedinte al tarii si sa te porti de parca deja ai fi castigat alegerile. Oricum Mircea Geoana mi se pare cel mai "prostanac" si chiar nu mi-as dori sa castige dansul alegerile. Nu vreau sa-l mai vad pe Nastase prim-ministru si pe Hrebenciuc prin spate la butoane. Sa-si vada si ei de batranetile lor si sa mai lase si niste oameni mai tineri de prin partid sa se afirme cu ar fi Victor Ponta.

Una peste alta e trist ca nu ai pe cine sa votezi. Eu in mod cert duminica o sa-l votez pe Crin Antonescu pentru ca aseara m-a convins. Dar doar atat. Tot mi se pare un papagal. Si stiu ca nu are nicio sansa sa intre in turul 2 pentru ca nu are in spate un "aparat de partid" cum ai cei de la PSD sau PD-L. Dar e gresit spus "aparat de partid"...mai corect ar fi spus: aparat de impartit galeti, aparat de organizat petreceri cu mici, aparat de pomeni electorale, aparat de minciuni. Iar in turul 2, intre Basescu si Geoana cel mai probabil, decat sa-l vad pe demagog la conducerea tarii il prefer pe presedintele jucator mai degraba. Pentru ca ei asta vor: un presedinte doar de forma, care sa taca si sa-i aprobe tacit iar afacerile sa le mearga. Un presedinte jucator nu e bun. Nu e bun pentru moguli, nu e bun pentru afaceri, nu e bun pentru ei. Basescu a stiut in 2004 cand a iesit presedinte ca singura cale era sa-i atace pe toti pentru ca daca le canta in struna nu ajungeam nicaieri. Si ati vazut ce a iesit. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Impresii despre confruntarea de aseara"

Trimiteți un comentariu