Mircea Geoana zis si "Prostanacul"


Daca i-as fi spus eu sau altcineva ca e prostanac nu m-ar fi crezut nimeni. Dar daca domnul Iliescu spune asta...ce mai putem spune noi restul? Evident ca acest lucru cred ca i-a daunat domnului Geoana foarte mult in sondaje, dar iata ca la ultimele sondaje date publicitatii ieri dansul era pe primul loc. Haideti sa fim seriosi...nenea asta traieste din sondaje. Se vede ca are consilieri americani. Mai stiti filmele acelea americane unde un tip candideaza la presedintie si are 3-4 consilieri dintre care musai un negru (putem sa spunem ca domnul Vanghelie este consilierul de culoare) si in care fiecare situatie e privita din punctul de vedere al obtinerii unui procent? Asa este si domnul Geoana. Numai pentru procente.
Dar sa vedem ce solutii propune domnul Geoana:
-România poate crea locuri de muncă în domeniul energiei...hai sa fim seriosi domnule Geoana. Care Romanie? Aia a lui Hrebenciuc?
-Mediul de afaceri are nevoie de predictibilitate...in mod cert. Dar ce te faci cu tepele astea? Cand il ai pe Vanghelie langa tine sau pe Voiculescu sau fratii Negoita poti sa spui asa ceva?
-Antidotul crizei îl reprezintă păstrarea locurilor de muncă...si banuiesc ca o sa dam la fiecare somer 25.000 euro ca sa ramana acolo ca altfel nu vad cum.
-Avem nevoie de o noua strategie pentru zona Dunarii, Romania are nevoie de o strategie de siguranta alimentara...numai strategii pentru Romania. Romania are nevoie mai bine de o strategie de eliminare a intregii clase politice.
Deci pe hartie suna bine dar cand o fi sa faca ceva concret nu o sa faca nimic. Eu nu am nimic cu domnul Geoana, doar ca stim cu totii ce partid plin de securisti si de comunisti are in spate. Adica a fost o Revolutie in 1989 ca sa nu ne mai conduca ei si acum ce sa vezi...tot ei ne conduc. Cand ai oameni ca Hrebenciuc sau ca Vanghelie in spate care te sprijina pur si simplu nu poti sa ii ignori. De aceea, mai Mircea draga, esti cam prostanac domnule...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Mircea Geoana zis si "Prostanacul""

Trimiteți un comentariu