Destinatie de ski - Engelberg, Elvetia

Engelberg este principala statiune de ski din centrul Elvetiei. Aici veti gasi o gama variata de partii situate intr-o regiune cu peisaje extraordinare, varfuri montane de unde puteti admira o priveliste senzationala asupra lacului Lucerne. Statiunea beneficiaza de dotari moderne inclusiv singura telecabina din lume care se intoarce la 360 grade pentru a permite admirarea panoramei extraordinare.
Cand schiati aici este bine sa nu uitati ca partia Gerschnialp este pentru incepatori iar Titlis pentru avansati.
In zona va sta la dispozitie un centru sportiv in care puteti alege intre patinaj, tenis, centru fitness, curling, biliard, darts si tenis de masa. Cei care doresc o activitate mai interesanta pot incerca saniile trase de cai, cursele nocturne fiind o adevarata traditie.
Pentru a va face o idee de cum arata zona in trecut, puteti vizita Talmuseum.
Situata la 1000 m altitudine, statiunea Engelberg este considerata pe buna dreptate un colt de rai de catre toti iubitorii sporturilor de iarna. Beneficiind de peste 82 km de partii pentru toate gradele de dificultate, de un sistem de ski ce pune la dispozitia turistilor 7 instalatii de teleschi, 8 instalatii de telescaun, 16 telegondolesi de un centru istoric pitoresc (Manastirea Benedictina), Engelberg este alegerea ideala pentru o vacanta de iarna in Elvetia.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Destinatie de ski - Engelberg, Elvetia"

Trimiteți un comentariu